رنگ زرد در دکوراسیون داخلی
باید ها و نباید های استفاده از رنگ زرد در دکوراسیون داخلی
رنگ زرد در دکوراسیون داخلی – شايد در كودكی ساعت ها غرق نقاشی كردن می شديم . دنيای اطراف را فراموش می كرديم و از رنگ كردن لذت می برديم .نقاشی كردن در كودكی اولين تلاش ناخود آگاه ما برای استفاده ازنيروی درمانی رنگها بوده است .
رنگها بيانگر حالات روحی و روانی ما هستند. شناخت هر رنگ و تأثیرات آن در ذهن ما اثر گذار است و به مرور به ما تعادل روحی می دهند و اين چيزی جز سلامت روانی نيست.
در این مطلب تأثیر و اهمیت رنگ زرد در خانه را بررسی می کنیم.
رنگ زرد در محیط خانه
زرد رنگ جنبش و تحرک است.
زرد ذاتا سازنده اعتماد به نفس، شادی آور و تحریک کننده انسان هم از لحاظ ذهنی و هم از لحاظ جسمی میباشد.
استفاده ازاین رنگ در طراحی و دکوراسیون داخلی باعث روشن تر کردن فضاهای شمالی خانه ، جذابیت و چشم گیر شدن فضای دکوراسیون شما می شود.
این رنگ یک انتخاب عالی برای حس امنیت و آرامش در فضای خانه شما می باشد.
اگر این رنگ را دوست دارید و مایل به استفاده از این رنگ در خانه خود هستید، دقت کنید . سعی کنید که با رنگهایی خنثی مثل خاکستری آن را در کنترل خود در بیاورید و چرخش رنگ در فضای خانه خود ایجاد کنید.
چرا که این رنگ سرشار از انرژیست و برای خانه می بایست با دقت و حساسیت استفاده شود.
خرید کوسن زرد از فروشگاه اینترنتی دکوداریس!
باید های استفاده از رنگ زرد
۱- این رنگ رنگی گرم است. در ترکیب با رنگهایی مثل آبی و سبز می توانید به کار ببرید که تعادل را در فضای خانه شما ایجاد خواهد کرد.
۲- از زرد در آشپزخانه استفاده کنید.
همانطور که زرد رنگ خورشید و روز است پس چه بهتر که ما هم روز خود را با همین رنگ در آشپزخانه ای گرم و پرانرژی شروع کنیم و صبحانه ای با اشتها بخوریم.
علت اینکه استفاده از این رنگ در اتاق غذاخوری بسیار توصیه میشود، اجتماعی بودن این رنگ است!
وجود این رنگ در اتاق غذاخوری باعث میشود افراد احساس آرامش بیشتری کنند و از خوردن غذا در کنار هم لذت ببرند.
۳- از مکمل رنگ زرد یعنی بنفش در ترکیب چیدمان خود بهره بگیرید.
استفاده از آن باعث می شود که رنگ زرد در خانه شما خودنمایی کند.
انتخاب این دو رنگ در کنار هم از هوش و زکاوت شما خبر میدهد چرا که این دو رنگ در کنار هم تعادل ایجاد کرده و محیط را دلچسب تر می کند.
نبایدهای استفاده از این رنگ در دکوراسیون
۱- در اتاق خواب خود زرد اصلی را زیاد استفاده نکنید.
بهتر است این رنگ را درطیف های ملایم تر آن با ترکیبی از آبی ، رنگ چوب و رنگهای خنثی مثل کرم، قهوه ای … استفاده کنید تا شدت تحرک رنگ را بگیرید و خواب راحتی داشته باشید.
۲- چیدمان را به یک نقطه رنگی معطوف نکنید .
همیشه سعی کنید یک رنگ خنثی را در غالب اصلی قرار دهید. بعد رنگی مثل زرد را به عنوان رنگ بعدی بکار ببرید. برای داشتن چیدمانی مدرن سعی کنید رنگها در فضا در چرخش باشند و چشم را به حرکت در بیاورد.
این باعث می شود همه جا به یک اندازه دیده شود.
ایده های استفاده زرد در دکوراسیون داخلی
۱- فضاهای کلاسیک خود را با رنگ زرد شاد و پرانرژی کرده و تبدیل به فضایی مدرن کنید.
اگر در خانه خود رنگ سفید، خاکستری و یا بژ دارید و از یکنواختی آن خسته شده اید با اضافه کردن رنگ زرد نیرویی تازه به آن بدهید .
تعادل را برقرار کنید. با نصب پرده ای از طیف زرد نور بیشتری را وارد خانه کنید. با گذاشتن گلدان هایی به رنگ زرد و یا مبل راحتی با طرحی به رنگ زرد اخرایی طیفی از این رنگ را در محیط به کار ببرید جوری که چشم در گردش باشد.
در تصویر زیر چیدمانی کلاسیک داریم که زرد اخرایی را در ترکیب رنگی خود دارد و خانه ای گرم، نورانی و پرانرژی ایجاد کرده است.
خاکستری رنگی خنثی است که در این چیدمان عمق و ژرفای لازم را در کنار زرد اخرایی نمایان کرده و جلوه ای دوچندان به آن داده است .
۲- یکی از اشکال رنگ زرد که بسیار جذاب و چشمگیر است طلائی میباشد.
چنانچه میخواهید شکوه و جلوهای بینظیر را به خانه خود دعوت کنید به شما ترکیب زرد طلائی با آبی سیر، قرمز مخملی و بنفش تیره را توصیه میکنیم.
کلام آخر
رنگها نقش مهمی در زندگی و محیط ما ایفا می کنند. استفاده درست و بجا رنگ در هر یک از فضاهای چیدمان می تواند بار منفی و مثبتی را در روح و روان افراد خانواده ایجاد کند. شناخت هر یک و بهره گیری از آن هم می تواند به شما برای داشتن خانه ای شاد و پرانرژی کمک کند. ترکیب ها و تأثیرات رنگها حتی بر رفتار افراد خانواده هم مؤثر است. باید ها و نباید های رنگ زرد در دکوراسیون را خواندیم که هر کسی با دانستن و رعایت آنها می تواند چیدمان بهتری در خانه خود داشته باشد.
امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.
برچسب: رنگ زرد در دکوراسیون داخلی – زرد در چیدمان . زرد و بنفش . رنگ زرد در آشپزخانه
هرگونه کپی از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.