۶ ایده برای دکوراسیون اتاق کار در خانه
اصول دکوراسیون برای فضای کار در خانه
اتاق کار در خانه – بعد از اپیدمی کرونا در سراسر جهان شاهد تغییراتی چشمگیر در فعالیت روزانه و کار افراد شدیم. در این شرایط اغلب مشاغل به صورت دورکاری انجام می شود و افراد نیاز به فضایی دارند تا فضای کاری را برای خود تداعی کنند.
در این مطلب قصد داریم ایده هایی را به شما معرفی کنیم تا شاید نیاز شما برای فراهم کردن فضای خاص شما را برآورده کند.
پس با ما همراه شوید و با توجه به نیاز کاری خود یک لیست از وسایل و مایحتاج کار خود را تهیه کنید و با همان لیست دکوراسیون لازم را طراحی و اجرا کنید.
اتاق کار
۱– گاهی منظور از اتاق کار همان اتاق مطالعه یا تحقیقات است که یک فضا برای داشتن تجهیزات کامپیوتر و پرینتر است که احتیاج به میز و کمد دارد تا فقط کارهای روزمره را انجام دهیم.
۲– کمی از مورد بالا فراتر برویم. به یک اتاق کار برای تبدیل آن به آتلیه یک هنرمند نیاز داریم. وسایل مورد نیاز مثل میز کامپیوتر، میزنور، میز اجرا، رنگ و وسایل دیگر که باید در این فضا گنجانده شود. بسیار زیاد ، ریز و متنوع است و احتیاج به دسته بندی های مشخص دارد.
۳– مورد دیگر اتاق کار خیاطی است که احتیاج به میز کار مخصوص میز چرخ خیاطی و کمد های مخصوص پارچه و … دارد.
اولین مورد این است که نیاز کاری را مشخص کنیم. این اتاق ها هر کدام مشخصات و احتیاجات خاص خودشان را دارند. گاهی فضاهایی که برای این کار داریم آنقدر کوچک است که نیاز به طراحی و ایده پردازی خاصی دارد. در ادامه نمونه هایی از آنها را برای شما ارائه می کنیم.
۱- فضاهایی که احتیاج به میز تحریر دارند
میز تحریر را در محیط عمومی تر خانه قرار دهید.
مثل تصویر زیر که یک فضای زیبا و شیک ایجاد کرده است. هم مورد استفاده بقیه افراد خانه قرار می گیرد و هم به زیبایی خانه کمک می کند. همه چیز به حد نیاز و کاربردی می باشد.
۲- رفع نیاز با طراحی خاص
گاهی می توان برای ایجاد یک فضای کاربردی در محیط خانه و همینطور رفع نیاز های روزمره که با کامپیوتر انجام می شود یک طراحی خاص و متفاوت به وجود آورد.
در نمونه زیر از یک فضای بلااستفاده در آشپزخانه برای ساخت محیطی جمع و جور استفاده کردند. با داشتن کشو و دو قفسه در آشپزخانه بخش مهمی از نیاز خود را برای داشتن یک فضای مجزای کار روزمره ایجاد کرده اند.
پیشنهاد مطالعه: ۵ عنصر و ۵ قانون فنگ شویی در آشپزخانه
۳- اتاق کار مخفی
داشتن اتاق کار و محیطی که بتوان در آن به تحقیقات و مطالعه پرداخت در یک خانه از اهمیت زیادی برخوردار است.
اگر اتاق مجزایی دارید که بسیار عالی است ولی اگر از کمبود جا برای داشتن چنین فضایی رنج می برید می توانید مثل نمونه های زیر از کنج های خانه، یا یک کمد بدون استفاده کمک بگیرید. با ساخت شلف و قفسه های رنگی و زیبا آن محیط را برای کودکانتان تبدیل به بهترین فضا کنید.
اگر از یک کمد دیواری برای این فضا استفاده می کنید می توانید با بستن در آن آشفتگی آن فضا را بپوشانید.
در ۳ مورد بالا برای کار تنها به یک میز نیازداشتید. که فضای مخفی یا بی استفاده می تواند انتخاب مناسبی برای تبدیل کردن به فضای کار باشد.
۴- اتاق کار برای امرار و معاش
خانم های خانه داری که برای امرار معاش خود مشغول خیاطی هستند هم به یک اتاق کار مجهز نیاز دارند. که می توانند فضایی ویژه و کاربردی برای خود فراهم کنند.
اول از همه باید دانست که محیط کار شما باید باب سلیقه شما باشد. دوم منحصر از دکوراسیون بخش های دیگر خانه شما طراحی و ساخته شود. این کار کمک می کند تا وقتی وارد آن اتاق می شوید کاملا خود را در محیط دیگری بیابید و از فضای خانه دور شوید.
همانطور که بالاتر هم گفته شد بهتر است در ابتدا نیاز های خود را برای داشتن کمد، کشو، میز و … بنویسید. تا وقتی با دکوراتور خود صحبت می کنید بتوانید کاملا فضای مورد نیازتان را برایشان شرح دهید.
داشتن میز کار بزرگ یکی از نیاز های اتاق کار یک خیاط است. قفسه بندی های مجزا و مخصوص که می تواند با توجه به اندازه و ابعاد ابزار شما ساخته شود.
پیشنهاد مطالعه : ۱۰ ایده منحصر به فرد برای دفتر کار در خانه
دیوار در چنین اتاق کاری نقش مهمی را ایفا می کند چرا که بخش عمده ای از وسایل می تواند با طراحی زیبا روی دیوار نصب شود. مخصوصا اگر فضای کار شما کوچک باشد.
دنبال نظم دهنده های دیواری کاربردی برای اتاق کار هستی؟ را از افروشگاه اینترنتی دکوداریس ببین!
۵- اتاق کار هنرمندان در خانه
اتاق کار یک هنرمند با داشتن انبوهی از وسایل و ابزار باید مناسب نیاز او ساخته شود. این فضا اگر طراحی زیبایی داشته باشد بخاطر داشتن تنوع رنگ چشم نواز خواهد شد.
تقسیم بندی های درست و کامل می تواند برای همچین اتاقی مهم باشد.
۶- اتاق کار و خلاقیت کودکان
اتاق کار کودکان در خانه هم باید به همین ترتیب با دقت و نهایت ذوق دکور شود تا کودکان را به کار و نقاشی و فعالیت علاقمند کرد.
اتاق بازی و کار کودکان باید برایشان جذاب باشد. همه وسایلشان را با استاندارد طراحی و تولید کنید.
قفسه های کتاب، رنگ و مداد را با استاندارد قدی آنها نصب کنید. این کار کودکان را راغب به فعالیت می کند. همینطور از نیاز دائمی آنها به شما کاسته می شود و خودشان از پس کارهایشان بر آیند.
کلام آخر
لیستی از وسایل کاری که به آن نیاز دارید تهیه کنید. کمد ، قفسه، میز و غیره را در طراحی خود مشخص کنید و بعد دست به ساخت بزنید. سعی کنید طراحی خود را متفاوت از سایر بخش های خانه شکل دهید. با این کار فضای منحصر به فردی ایجاد کردید که بعد از کار محیط خانه برای شما جدید خواهد بود و خسته کننده نیست.
اگر شما هم چیدمان محیط کاری در خانه دارید برای ما از تجربه خود بنویسید.
کلمات کلیدی : دکوراسیون محیط کار – اتاق کار – طراحی اتاق کار – دکوراسیون اتاق کار. اتاق کار در خانه
هرگونه کپی از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.