شناخت رنگ سبز و استفاده آن در دکوراسیون داخلی
شناخت رنگ سبز و استفاده آن در دکوراسیون داخلی
سبز رنگ طبیعت و آرامش است و تازگی و نو شدن را القا می کند. سبز از ترکیب دو رنگ اصلی زرد که وضوح فکر و اطمینان خاطر می آورد و آبی که به درک و فراست کمک می کند به دست می آید. مکمل آن قرمز است.
این رنگ حس امنیت داشته و خانه هایی که با آن چیدمان می شود خانه ای سرشار از آرامش و امنیت است. قرار گرفتن در محیط های سبز به توانایی حافظه کمک می کند. اگر به اندازه و با آگاهی این رنگ را استفاده کنید یکی از تأثیر گذارترین رنگ ها برای دکوراسیون داخلی خواهد بود.
امروز قصد داریم راجع به روانشناسی سبز صحبت کنیم و باید و نباید های استفاده آن در دکوراسیون را بررسی می کنیم.
انواع طیف سبز و آشنایی با آنها
سبز در طیف های مختلف بیان های متفاوتی داشته و به کارگیری هر کدام می تواند جنبه های مختلف حسی را برانگیزد. در ادامه انواع آن را شرح خواهیم داد.
سبز روشن
نشانه جوانی و شور و حال است و کسانی که این رنگ را در خانه خود استفاده می کنند اغلب دنبال فضایی شاد و سرزنده و تازه هستند و حس کودکی را در خود تقویت می کنند. این رنگ در کنار صورتی و بنفش بسیار بهاری بوده و ترکیب شادی ایجاد می کند.
انواع اکسسوری سبز برای دکوراسیون داخلی را ببینید!
سبز زیتونی
خصومت و احساس های ناکامی و آسیبی که از آن ها به فرد وارد شده است را القا می کند ولی در هر حال این رنگ تنها جنبه منفی ندارد. استفاده از آن در خانه به شما کمک می کند در طولانی مدت شخصیتی پرقدرت در تحمل مشکلات و درس گرفتن از آن ها را داشته باشید.
سبز تیره
نشان گر شخصیت خودخواه و سلطه طلب است و کسانی که علاقمند به استفاده از این رنگ در خانه خود هستند اغلب عاشق خود هستند و به دیگران توجهی نمی کنند.
رنگ سبز یشمی
روح را آرامش می دهد و به انسان کمک می کند تا اسرار نهان جهان هستی را درک کند. کسانی که علاقمند به استفاده این رنگ در خانه خود هستند به طور ذاتی روشن بین و منطقی هستند.
این سبز کلاسیک است که اغلب در خانه های مجلل دیده می شود و با ترکیب رنگهای گرمی مثل زرشکی، قرمز و رنگ چوب گردویی ترکیب های فوق العاده ای را خلق می کند.
سبز یشمی مناسب کدام بخش از خانه است؟
۱- استفاده حتی اندکی از سبز در خانه باعث می شود پردازش های ذهنی برای انجام کارهای خلاقانه شروع به کار کند. باعث می شود انسان با دیدن مقدار کمی از سبز در فعالیت های نوآورانه بیشتر شرکت کند و خلاقانه تر عمل کند.
پس پیشنهاد می کنیم اگر می خواهید از این رنگ در خانه استفاده کنید
در اتاق کار و آشپزخانه باشد چون بیشتر از هر جای دیگر این دو بخش نیاز به ایجاد خلاقیت و نوآوری دارد.
۲- به خاطر انرژی بالا و آرامشی که سبز بر ذهن ایجاد می کند، می توانید در اتاق مطالعه خود که احتیاج به آرامش و تمرکز دارد استفاده کنید.
۳- سبز بخاطر تداعی رنگ طبیعت و گل و گیاه حس آرامش ایجاد می کند و مناسب اتاق خواب است.
سبز در اتاق خواب شما را به خواب آرامی دعوت می کند و باعث سرزندگی و شادابی می شود. استفاده از آن در اتاق خواب مناسب ریکاوری انرژی از دست رفته روز است و آسایش را برای شما فراهم می کند.
دقت کنید، گاهی یکنواختی استفاده از یک رنگ در کل اتاق خواب، شما را کسل کرده و اثر بخشی لازم را نخواهد داشت.
می توانید از مکمل در اتاق خواب خود استفاده کنید یا با رنگ های دیگر ترکیب کنید.
پیشنهاد های ما برای استفاده از رنگ آرامش بخش
۱- پیشنهاد می کنیم که سبز را برای کل فضا استفاده نکنید. درست است که سبز توازن را در دید برقرار می کند ولی استفاده بیش از حد آن هم تأثیرگذاری مثبتی که از یک رنگ می خواهیم بگیریم را برعکس می کند.
اگر تمایل دارید که کل فضا را سبز کنید بهتر است از درجات رنگی سبز استفاده کنید تا کنتراست ایجاد کرده باشید. چیدمان خود را با سفید یا خاکستری همراه کنید.
۲- برای داشتن چیدمانی بهتر می توانید سبز را با مکمل خود یعنی قرمز که در طبیعت هم بسیار دیده می شود به کار ببرید. ترکیب سبز با قرمز را می توان در تمام گل ها و میوه ها به وفور دید و همین مورد می تواند الهام بخش ما برای خلق چیدمان بهتری در خانه باشد.
۳- اگر تمایل ندارید که سبز را برای رنگ اصلی خانه خود استفاده کنید پیشنهاد می دهیم که در ابعاد کوچکتر آن را به کار ببرید.
وسایل تزیینی سبز و گل و گیاه می تواند برای این کار کافی باشد.
کلام آخر
سبز با تمامی طیف هایی که دارد برای داشتن یک خانه آرام و خانوادگی انتخاب مناسبی خواهد بود. به اندازه به کار ببرید، با رنگ درست ترکیب کنید و در جای درست به کار ببرید تا جمع خانواده خود را دوستانه و صمیمی ببینید.
رنگ ها تأثیر خود را خواهند گذاشت!
کلمات کلیدی : سبز در دکوراسیون داخلی – رنگ سبز در اتاق مطالعه – قرمز
هرگونه کپی از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.